Четвер, 23.11.2017, 00:53
 





65012 м.Одеса, вул.Троїцька, 25

тел.(048) 722-72-91

e-mail: OKEPGRB@i.ua

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"
Меню сайту
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Наші спеціальності

Ми раді повідомити батькам і випускникам дев'ятих класів про те, що у нас в коледжі відкриті абсолютно нові, дуже цікаві і перспективні спеціальності. Це спеціальності "Туристичне обслуговування" та "Оціночна  діяльність".  Дев'ятикласники можуть надходити на 1 курс коледжу

ОЦІНОЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ

на базі 9 класів з терміном навчання 3 роки

Кваліфікація : експерт-оцінювач

МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ підготовлений до роботи в  суб’єктах господарювання, діяльність яких передбачає надання послуг з оцінювання майна та/або майнових прав на посадах аукціоніста, оцінювача, оцінювача-експерта, оцінювача (експертна оцінка майна).

МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ здатний: проводити оцінку рухомого та нерухомого майна, об’єктів у нематеріальній формі, цілісних майнових комплексів, бізнесу;  укладати угоди щодо надання послуг з оцінки; встановлювати ділові контакти з господарюючими суб’єктами , державними установами та фізичними особами, які користуються послугами з оцінки; вивчати кон’юнктуру внутрішнього та зовнішнього ринків; на основі аналізу кон'юнктури ринку надавати консультаційні послуги клієнтам щодо тенденцій зміни вартості об'єктів на ринку.

ФАХІВЕЦЬ одержує знання з оціночної діяльності, методів і моделей оцінювання, нормативно-правового регулювання оціночної діяльності, податкової системи, інфраструктури фінансового ринку, фінансового обліку, інформаційних систем і технологій в оціночній діяльності, страхування, ріелторської діяльності, оцінювання об’єктів нерухомого майна тощо.

ТУРИСТИЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

на базі 9 класів з терміном навчання   3 роки 5 місяців

Кваліфікація: фахівець з туристичного обслуговування

Індустрія туризму вважається однією з найбільш перспективних та цікавих. З кожним роком туризм розвивається і розширює свої кордони, все більше людей по всьому світу мріють відправитися в незабутні подорожі, подивитися визначні пам'ятки міста або поринути в його багатовікову історію. А значить, така професія, як туристичний менеджер завжди буде актуальною.
         Наш коледж пропонує вам навчання саме з цієї спеціальності, оскільки нашій країні потрібні молоді висококваліфіковані фахівці.

Фахівець у галузі туризму повинен вміти:
- керувати людьми;
- користуватися обчислювальними та інформативними системами;
- розробляти напрямки національного та міжнародного туризму;
- управляти валютними рахунками

         Туризм чекає добре підготованих фахівців. Людині, яка обрала цю професію, гарантована не тільки цікава і перспективна робота в одній з найбільш динамічних галузей економіки, але і можливість спробувати на смак всі блага цивілізації.
         Робота менеджера з туризму, окрім морального задоволення, здатна забезпечити непоганий дохід. З підвищенням кваліфікації можна перейти на посаду начальника відділу, заступника директора або директора турфірми.
         Фахівець з туристичного обслуговування може займати наступні посади:
- менеджер туристичних агентств та бюро подорожей;
- помічник менеджера з внутрішнього туризму, з міжнародного туризму;
- агент з організації туризму, дозвілля;
- організатор та консультант подорожей (екскурсій);
- адміністратор туристичного комплексу;
- керуючий пансіонатом
.

 ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Термін навчання:на базі 9 класів 3 роки 5 місяців
                                  на базі 11 класів 2 роки 5 місяців

 Кваліфікація: «Технік-технолог з технології харчування»

 МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ підготовлений для роботи в державних та приватних закладах ресторанного господарства, може обіймати посади: помічника керівника виробничих та інших основних підрозділів, помічника керівника малих підприємств без апарату управління, техніка-технолога з технології харчування, кухаря, виробника харчових напівфабрикатів, інспектора з контролю якості продукції.

 МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ здатний:

вдосконалювати виробничу програму закладу; розробляти заходи щодо покращення використання матеріально-технічних ресурсів; забезпечувати ефективне використання кадрового потенціалу; забезпечувати ефективне використання технологічного обладнання; забезпечувати належний санітарний стан приміщень закладу та прилеглої території, застосування сертифікованого обладнання, інвентарю та посуду; здійснювати різні види, форми та методи контролю виробничої діяльності; здійснювати виконання вимог виробничої санітарії та охорони праці; визначати продажні ціни страв, кулінарних та кондитерських виробів.

ТЕХНІК-ТЕХНОЛОГ З ТЕХОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ одержує знання з товарознавства харчових продуктів, устаткування закладів ресторанного господарства, виробництва кулінарної продукції, організації виробництва в закладах ресторанного господарства, організації обслуговування в закладах ресторанного господарства, основ підприємницької та управлінської діяльності, обліку і звітності, економіки підприємств різних типів, основ стандартизації та  контролю якості, інформатики та комп’ютерної техніки, іноземної  мови тощо.

  ГОТЕЛЬНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Термін навчання:на базі 9 класів 3 роки 5 місяців
                                  на базі 11 класів 2 роки 5 місяців

 Кваліфікація: «ФАХІВЕЦЬ З ГОТЕЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ»

 МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ підготовлений для роботи в готелях та туристичних комплексах різних форм власності як адміністратор готелю, черговий адміністратор, оператор автоматизованого розрахунку в готелі.

 МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ здатний: здійснювати прийом та обробку заявок на попереднє замовлення місць і номерів в готелях, складати графіки заїзду гостей на певний період, приймати, розташовувати і реєструвати гостей, вести облік номерного фонду, здійснювати та документально оформляти розрахунки за основні та додаткові послуги, складати касові звіти, оформляти виїзд гостей і виконувати різну адміністративну роботу у зв'язку з даними функціями, вести облік зайнятості номерного фонду, надавати гостям необхідні інформаційні послуги, забезпечувати високий рівень обслуговування гостей, використовувати сучасну обчислювальну техніку та пакети прикладних програм.

 ФАХІВЕЦЬ з готельного обслуговування одержує знання з організації та технології  обслуговування в готелях, організації транспортних подорожей, інформаційних систем в готельному господарстві, основ  екскурсознавства, географії туризму, англійської та німецької мов, організації обслуговування в закладах ресторанного господарства, основ менеджменту, основ маркетингу, соціології, основ бухгалтерського обліку, кухні народів світу тощо.

 РЕСТОРАННЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Термін навчання:на базі 9 класів 3 роки
                              на базі 11 класів 2 роки

 Кваліфікація: «АДМІНІСТРАТОР (господар)ЗАЛУ»

 МОЛОДШИЙ      СПЕЦІАЛІСТ     підготовлений      до      цілеспрямованої організаційно-технічної діяльності з обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства на посадах адміністратора (господаря залу), бармена, метрдотеля, офіціанта, бармена.   

МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ здатний: вносити пропозиції щодо вивчення потреб та вимог споживачів, впровадження конкурентоспроможних видів послуг, оформлення інтер’єру залу, реклами, музичних програм; щодо прогнозування перспектив та шляхів соціально-економічного розвитку підрозділу підприємства, підвищення ефективності діяльності  підрозділу підприємства, корегування обсягів та асортименту напоїв і страв з урахуванням кон’юнктури ринку; оцінювати професійні якості працівників; організовувати робочі місця працівників залу; організовувати і керувати роботою підлеглих, організовувати підвищення їх кваліфікації; забезпечувати технологічний зв’язок між ланками підрозділу; брати участь у проведенні  інвентаризації товарно-матеріальних цінностей, оформляти необхідну документацію; контролювати дотримання правил охорони праці та протипожежної безпеки; здійснювати контроль за дотриманням правил виробничої санітарії та гігієни; контролювати своєчасність та якість  обліку, складання первинної звітності.

 ФАХІВЕЦЬ одержує знання та навички з організації обслуговування в закладах ресторанного господарства, барної справи, основ менеджменту, маркетингу, психології, економіки підприємства, трудового права, бухгалтерського обліку, іноземних мов, інформатики та комп'ютерної техніки.

 

ТОВАРОЗНАВСТВО ТА КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ

Термін навчання:на базі 9 класів 3 роки
                              на базі 11 класів 2 роки

 Кваліфікація: «ТОВАРОЗНАВЕЦЬ-КОМЕРСАНТ»

 МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ підготовлений до роботи на підприємствах торгівлі як товарознавець, інспектор-товарознавець, комівояжер, інспектор державний з якості товару та торгівлі, інспектор з контролю якості продукції, агент комерційний, агент торговельний, представник торговельний, торговельний брокер (маклер), експедитор, мерчендайзер, торговець комерційний, торговець промисловий, торговець роз'їзний, ревізор комерційний, торговець (обслуговування бізнесу та реклами).

 МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ здатний: аналізувати стан ринку і визначати можливості підприємства на ньому, ефективність використання і можливість впровадження ефективних форм і методів продажу товарів та послуг, показники культури торгівлі, чинники, що впливають на їх рівень, роздрібний товарооборот і товарні запаси в загальному обсязі і в асортиментній структурі; проводити ідентифікацію продовольчих і непродовольчих товарів і тари, що пропонується товаропостачальниками; розпізнавати штриховий код товару; оцінювати споживні властивості та визначати конкурентоспроможність товарів і послуг; організовувати раціональне товаропоста­чання  торговельної ме­режі, підготовку товарів до продажу, розміщення і викладку товарів, інформування різних категорій споживачів про заходи під­при­ємства, щодо задоволення їх потреб і підвищення іміджу підприємства; проведення ділових зустрічей, переговорів з метою встановлення ділових зв’язків; брати участь у дискусіях та толерантно ставитися до протилежних думок.

 ТОВАРОЗНАВЕЦЬ-КОМЕРСАНТ одержує знання з товарознавства,  основ маркетингу,  основ менеджменту, економіки торговельного підприємства, організації і технології торговельних процесів, обладнання підприємств торгівлі, основ стандартизації, метрології та управління якістю, інформатики і комп'ютерної техніки, іноземної мови, етики бізнесу, комерційної діяльності, бухгалтерського обліку тощо.

 БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК

 Кваліфікація: «БУХГАЛТЕР»
Термін навчання:на базі 9 класів 3 роки
                              на базі 11 класів 2 роки

 МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ підготовлений для роботи на підприємствах торгівлі та в закладах ресторанного господарства на посадах: бухгалтера, завідувача каси, касира-експерта, рахівника, інспектора (цін, мір та ін.), інспектора з інвентаризації, інспектора-ревізора, ревізора, інспектора з контролю за цінами, калькулятора, техніка з інвентаризації нерухомого майна, асистента бухгалтера.

 БУХГАЛТЕР - це молодший спеціаліст, який самостійно складає або приймає до обліку первинні документи, систематизує інформацію, відображену в цих документах, готує розрахунки для обліку господарських операцій, нараховує заробітну плату, бере участь у проведенні інвентаризації активів та зобов'язань, веде аналітичний облік, здійснює операції, пов'язані з надходженням та видачею готівки, одержує в установах банку готівку, володіє навичками роботи з нормативними документами з організації та ведення бухгалтерського обліку.

 ФАХІВЕЦЬ одержує знання та навички з фінансового обліку, економіки підприємства, фінансів, економічного аналізу, іноземної мови, контролю і ревізії, інформаційних систем і технологій в обліку, обліку і звітності  в бюджетних установах, основ аудиту, казначейської справи тощо.

 ПРАВОЗНАВСТВО
Термін навчання:на базі 9 класів 4роки
                              на базі 11 класів 3роки 

 Кваліфікація: «МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ З ПРАВА»

 МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ підготовлений для правового забезпечення діяльності підприємств, установ та організацій різних форм власності.

Здатний  для роботи на посадах: секретаря колегії судової, секретаря суду, судового розпорядника,  державного податкового інспектора, інспектора з призначення пенсії, інспектора з соціальної допомоги, інспектора з кадрів, організатора діловодства (системи судочинства).

 МОЛОДШИЙ СПЕЦІАЛІСТ здатний застосовувати норми матеріального і процесуального права, запобігати правопорушенням на управлінському рівні, вести діловодство, складати проекти локальних нормативних актів, використовувати у своїй діяльності комп'ютерні технології і спеціальну техніку.

ФАХІВЕЦЬ: отримує знання та навички з теорії, історії держави та права, цивільного, трудового, кримінального, адміністративного, сімейного права, цивільного, кримінального, господарського процесу, документознавства, комп'ютерних технологій в юридичній діяльності тощо.

 

 

мета-тэг